DevOps sessie by Richard Campbell

Op 26 mei was Richard Campbell bij Prodware Benelux in Rijswijk. Jarkko van The Software Architecture and Project Design The Hague organiseerde deze presentatie. Het was een uiterst geslaagde bijeenkomst en Richard Campbell is een uitermate goede spreker.

De sessie is opgenomen en te bekijken via YouTube.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *