SDN event 20 september 2013

Op vrijdag 20 september vind het derde SDN event van 2013 plaats vinden in het Conference center in Zeist. Dit event is gevuld met sessies van Hassan, Michiel, Rajen, Dick, Dennis, Marianne en andere. Absoluut weer dan de moeite waard! Laat je bijpraten over SharePoint, Power Pivot, SQL 2014, Windows Store Apps, Angular JS, TFS, ATDD en Leap Motion.

SDEBannerseptember2013

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *