IISConfigurator Error

Tijdens de Global Windows Azure Bootcamp zijn we een aantal keren tegen een IISConfigurator error gelopen. De deelnemer had alles van Windows Azure geinstalleerd, maar kreeg na het starten van een ‘kale’ Windows Azure Cloud Service het volgende scherm.

iisconfiguratorerror

De oplossing in deze gevallen was het instellen van de IIS feature op je machine. Het is niet helemaal duidelijk of de IIS management Console alleen voldoende is.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *