Build 2012 Conference

Vandaag heeft Microsoft aangekondigd, dat er vanaf 30 oktober t/m 2 november 2012 weer een Build Conference zal plaatsvinden. Deze conference, een week nadat Windows 8 general available is geworden, zal plaats vinden op de Microsoft Campus in Redmond. Naast Windows 8 zullen ook Windows Azure, Windows Phone 8, Windows Server 2012, Visual Studio 2012 en nog meer aan de orde komen.

Inschrijven kan vanaf 8 augustus om 8 am PST. Registreren kan dan op www.buildwindows.com.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *