Microsoft Office 2013

Microsoft Office 2013 voldoet nu helemaal aan de Metro style. De verschillende onderdelen hebben liggen nu meer in lijn vormen overeenkomsten met Visual Studio 2012. Ook zijn ze beter ingericht op Touch.

Gisteren kwam ik deze feature tegen in Microsoft Office.

image

Hij is terug te vinden in elk deel van Office 2013. Als je hierop klikt, dan wordt de ruimte tussen de verschillende menu-items, buttons etc net even groter. Hierdoor kun je op een touch device nog makkelijker met je vingers werken.

image

(niet geselecteerd)

image

(wel geselecteerd)

Grappig is, dat als je twee of meerdere onderdelen van Office 2013 open hebt, ze allemaal tegelijk reageren.

Dit werkt ook onder Windows 7.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *