Post TechDay event Workshop SSDT (SQL Server Data Tools)

Op zaterdag 18 februari 2012 vond in Baarn bij VX Company het SSDT (SQL Server Data Tools) event plaats. Dit event georganiseerd door VX Company en SDN vond plaats de dag na de TechDays! Op deze zaterdag kwam Gert Drapers speciaal over om een Deep Dive sessie te doen over de SQL Server Data Tools. Om de feestvreugde nog verder te verhogen had Gert de beschikking over de allerlaatste build van de tools. Tijdens zijn sessie werd ook erg veel inside informatie gegeven over de tools zelf, maar ook over de manier waarop ontwikkeld werd.

Het was een goed bezocht en uitermate interessant event. De deelnemers gingen weg met veel dingen waar nog eens naar gekeken moest worden en nieuwe inzichten. Vooral de discussie tijden de koffie breaks, lunch en na afloop waren erg gezellig.

Een filmpje is te vinden op het SDN Watch YouTube kanaal!

Bedankt allemaal voor de aanwezigheid en tot een volgende keer.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *