Windows Azure is Multi Language

Op verschillende events beweert Microsoft altijd dat Windows Azure Multi Language is, of ze zeggen dat Java a first class citizen of Windows Azure is. Dit gedeelte van de website laat zien dat het inderdaad waar is.

multilang1

En als je afvraagt wat OTHERS betekent, C++ of Python of iedere programmeer taal die maar kunt bedenken.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *