Er zijn een aantal aanpassingen gedaan aan de Windows Azure Management portal, zoals ik in mijn vorige blogpost al vertelde Billing is er een van. Maar er zijn ook aanpassingen gedaan aan SQL Azure. Nu kun je ook kiezen voor 100 Gb of 150 Gb als max.

dbenhance1

En als if 150 Gb niet genoeg is. Met Federation is er eigenlijk geen echte limiet meer. Met het maken van verschillende federations, kun je boven de grens van 150 Gb uitkomen! Later meer hierover!

En de mooie schone interface in Silverlight 5 How cool is that!

dbenhance2 dbenhance3

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *