De Billing Portal voor Windows Azure is geredisgned en veel handiger. Op de Windows Azure management portal kun je nu klikken op de Billing link aan de bovenkant. Daarna zal er een twee tab in Internet Explorer openen en je doorsturen naar de the Billing portal.

billingportal1

Het mooie is, dat je je wachtwoord niet opnieuw hoeft in te typen. Maar SSO werkt nu op dit stuk.

billingportal2

Op het Subscription overview scherm zie je al je subscriptions en de lopende kosten. Je kunt je profile editen en het is veel makkelijker om een nieuwe subscription toe te voegen. Klikken op een Subscription geeft meer details over de kosten.

billingportal3

Nu is het veel duidelijker waar de kosten vandaan komen etc. Je betaal history is ook nog steeds op te vragen.

billingportal4

Als je in de history klikt op een rekening, dan krijg je de bijbehorende PDF te zien.

Deze nieuwe portal maakt mooier inzicht in de gemaakte kosten.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *