Als je aan een Windows Azure project een Startup Task wil toevoegen, let dan op het volgende. Als je vanuit Visual Studio een nieuw tekst bestand toevoegt, dan worden er aan het begin van het bestand een UTF8 byte order mark geplaatst. Oplossingen zouden kunnen zijn: maak het bestand bijv Startup.cmd aan met Notepad en voeg hem daarna toe of begin het cmd bestand altijd met een REM statement.

image

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *