ReportViewer in een Azure webrole gebruiken. Je hebt dan referenties naar de volgende assemblies nodig: Microsoft.ReportViewer.Common en Microsoft.ReportViewer.WebForms. Zorg er dan wel voor dat de properties van deze assemblies “Copy Local = true” hebben. Daarnaast verwijzen deze assemblies weer naar assemblies die in de GAC staan, deze zul je ook aan je project moeten toegevoegen. Dat zijn: Microsoft.ReportViewer.DataVisualization en Microsoft.ReportViewer.ProcessingObjectModel.

clip_image001

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *