Code Camp NL 26-3-2011

Op zaterdag 26 maart was het zover, de gezamelijke nederlandse communities DIWUG, Sixin, DotNed, VB Central en SDN, organiseerde voor de 4de keer CodeCamp NL. Deze editie werd gelijktijdig op dezelfde locatie gehouden als de eerste nederlandse SharePoint Saturday. Locatie van handeling Hotel Mitland in Utrecht.

Deze vierde keer was goed gevuld met 3 tracks met 4 sessies. Een sterk aanbod van content en voor een iedereen zat er wel een goede sessie tussen. Door persoonlijke omstandigheden moesten helaas twee sprekers afzeggen en was er een spreker ziek. Maar 2 van de 3 gaten werden opgevuld door Timmy Kokke en Maurice de Beijer.

Hieronder een kleine sfeer impressie. Deze foto’s zijn tijdens het evenement getwitterd.

We begonnen om 10:00 met de eerste sessie, dus moesten we bijtijds alles klaar zetten. Het werd al snel druk.

Tijdens de eerste ronde waren er sessies van Stefan Kamphuis over LightSwitch, Andre Boonzaaijer over Google App en Timmy Kokke over Blend voor developers.

De tweede ronde bestond uit sessies van Leonard Lobel Data keuzes in .NET 4, Dennis Doomen Silverlight Cookbook en Mauirce de Beijer over AppFabric Caching.

Derde ronde de sessies over NCQRS door Pieter Joost van de Sande en Mark Dirksma, Dennis Vroegop over NUI en Geert van Horik over MVVM van Catel.

Tijdens de pauzes etc waren er naast netwerken en discussieren met sprekers en collega’s, ook allerlei mogelijkheden op de stands van de sponsoren.

De laatste sessie ronde van de dag wederom Leonard Lobel over Beyond Relational data en Jonne Kats over code analyse.

Daarna was er tijd voor nog meer netwerken. Dankzij de sponsor Portiva werden alle deelnemers getrakteerd op een zakje Chips en lollies.

Kortom een geweldige dag met veel goede sessies en uitstekende gesprekken!

Dank aan alle sponsoren voor hun bijdrage in de kosten.

Tot volgend jaar!

Download van het beschikbare sessiemateriaal is te vinden op www.code-camp.nl!

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *