Voor de komende DevDays heb ik twee WildCard sessie voorstellen gedaan. Beide hebben betrekking op Windows Azure en de Cloud.

Je kunt stemmen op mijn sessies op http://www.techdays.nl/wildcards. Helaas staan ze vrij onderaan in de lijst.

Windows Azure Connect
Op de PDC2010 aangekondigd dat Windows Azure Connect beschikbaar komt. Wat houdt het in en hoe werkt het. Met Windows Azure Connect kun je vanuit de Cloud connecten naar je on premise servers en services. Voor welke scenario’s is dit handig. Wat moet je voor de verbinding regelen? Hoe gaat de verbinding uiteindelijk in je code er uitzien.

VM Role
Op de PDC2010 aangekondigd, dat je je eigen VM naar de Cloud kunt brengen. Deze oplossing heet de VM-Role. Wat houdt het in en hoe werkt het. Welke scenario’s zijn geschikt voor deze nieuwe Role. Hoe maak je een virtual machine voor de Cloud en hoe deploy je hem uiteindelijk naar de Cloud. Waar moet je aan denken?

Bedankt voor jullie steun!

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *