In de nieuwe Azure Portal kun je dus ook je SQL Azure objecten beheren. Klik daarvoor op Database in het menu linksonder.

sqla1

Je ziet dan alle databases behorend bij je subscription. In het plaatje heb ik nu geklikt op een database. Op het niveau van servernaam (het vierkanten zwarte blok) kun je de firewall instellingen doen etc.

sqla2

Als je kiest voor manage, dan opent er een nieuw scherm. In dit scherm vind je Project Houston terug. Wel in een betere kleur, de oude was erg donker.

sqla3

sqla4

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *