Windows Phone 7 (3)

Tja en dan heb je een Windows Phone 7 telefoon, dan sluit je hem natuurlijk ook aan op je computer. Ook dat is een simpele handeling. Via de USB kabel sluit je hem aan en Windows 7 gaat uiteraard zelf op zoek.

wininstall

Vervolgens zal de Zune Software direct opstarten en krijg je daar je configuratie scherm.

wininstall2

En als de configuratie dan klaar is, kun je muziek/foto’s aan je Windows Phone 7 toevoegen. Heel eenvoudig. Je gaat naar de Collection en sleept de muziek etc naar het telefoon icoon aan de onderkant. Het synchroniseren zal dan bijna direct plaats vinden. Ik kom hier in een later blogpost nog wel op terug.

wininstall3

Heerlijk al die eenvoud.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

6 thoughts on “Windows Phone 7 (3)”

 1. Inderdaad.

  Software ontwikkelen ook: device als developer device registreren op je Live ID met tooltje uit de WP& dev tools install, daarna via USB inprikken, wachten tot Zune hem gezien heeft (zie hierboven) en dan in VS2010 combobox switchen van “Windows Phone 7 Emulator” naar “Windows Phone 7 Device” en op F5 drukken. Deploy, en instant running/debugging app op device.

  En hij blijft daar werkend staan (iedere F5 overschreven) als je hem niet expliciet de-installeert.

  Werkt op zich erg fijn allemaal.

 2. Op de review van tweakers.net staat de telefoon redelijk dik voor een smartphone van tegenwoordig.

  Hoe ervaar je dit in de praktijk? Doet het afbreuk op het design?

 3. Op de review van tweakers.net staat de telefoon redelijk dik voor een smartphone van tegenwoordig.

  Hoe ervaar je dit in de praktijk? Doet het afbreuk op het design?

 4. @marcel

  Ok bedankt! Ik denk dat ik de Omnia 7 toch echt te groot vind en dat dit hem gaat worden! Maar ik wacht nog even af met eerste ervaringen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *