Windows Phone 7

Afgelopen woensdag avond was het zover. De eerste Windows Phone 7 Toestellen komen beschikbaar op de nederlandse markt. Uiteraard wil ik Geek dat niet mis lopen. Zodra ik zag dat een Windows Phone 7 toestel gepreorded kon worden, heb ik dat ook gedaan.

Bij de PDAShop kon de HTC 7 Trophy besteld worden. Daarnaast hadden ze een speciaal Launchevent georganiseerd, zodat je je bestelde telefoon op woensdag nacht al kon ophalen in de winkel. Dus vlug ingeschreven!

launch

(Foto van Matthijs Hoekstra)

Het was een heel aardig event. Een presentatie van Maarten Sonneveld van Microsoft, een presentatie van HTC en uiteraard een presentatie van de PDAShop zelf. Daarna was het wachten op de uitreiking van de eerste toestellen onder het genot van een hapje en een drankje.

Rond kwart over 12 had ik dan eindelijk mijn toestel. Het was wel even schrikken, want in plaats van de Free to Market toestellen bleken het Vodafone toestellen te zijn. Wat de verschillen zijn is mij nog niet geheel duidelijk.

Thuis gekomen heb ik natuurlijk gelijk het ding uitgepakt en aangezet.

DSC_0296DSC_0298DSC_0299

Het pakket is compleet: oplader en koptelefoon. Zoals tegenwoordig gewoon is de batterij niet meer los in de verpakking, maar met een plastiekje afgeschermt in de telefoon zelf. Grappig detail bij deze HTC 7 Trophy is wel dat onder de zwarte behuizing een gele (bijna goude) binnenkant inclusief batterij te voorschijn komt.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *