Yes! Afgelopen vrijdag kreeg ik een mail van Microsoft. Ik mag mij dit jaar MVP Visual C# noemen!

MVPawardmail

Iedereen die mij genomineerd heeft en mij gesteund heeft om deze Award te verdienen, heel hartelijk dank! Ik ben er erg blij mee! Gaaf dat mijn werk voor de SDN en de community op deze manier gewaardeerd wordt!

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

2 Thoughts on “MVP Award 2010”

  • Gefeliciteerd. Terugkijkend op ons gesprek tijdens de DevDays over MVP zijn we nu beide het. Blijkt wel dat wij en vele andere, die veel voor de community doen ook gewaardeerd kunnen worden door Microsoft met deze Award. Geniet ervan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *