Op de laptop van mijn zoon was om een of andere reden Messenger stuk. Na deinstalleren en installeren werkte het nog steeds niet. Om het probleem op te lossen hebben we uiteindelijk maar de Windows Live 2011 Beta geinstalleerd. Toen kon hij weer MSN-en.

Maar Windows Live 2011 Beta zag er zo grappig uit, dat ik besloten heb deze versie ook op mijn laptop te installeren. En tot op heden bevalt het mij uitstekend. Vooral de integratie met al mijn social networks is erg goed. In een oogopslag krijg je een overzicht van alle updates.

livebeta04

Uiteraard kun je ook naar de oude variant. Daar is niet veel aan veranderd, behalve dan dat er een groep FaceBook bijgekomen is.

livebeta03

Wel is het veranderd als je meer chat sessies open hebt, voorheen had je meerdere schermpjes bij elkaar. Nu is het een scherm met meerdere tabbladen.

livebeta01

livebeta02

Kortom het ziet er allemaal net weer een beetje beter uit. en beter geintegreerd met Windows 7. Ook Windows Live Writer is aangepast, daarover later meer!

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *