Windows Phone 7 Tools

De Beta van de Windows Phone 7 tools zijn te dowloaden. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=c8496c2a-54d9-4b11-9491-a1bfaf32f2e3&displaylang=en

Daarvoor is het nodig dat de vorige versie gedeinstalleerd is. De installer van de beta tools geef wel aan, welke je allemaal moet deinstalleren.

Waar het bij mij mis ging, was het de-installeren van de Windows Phone Developer tools. Om de een of andere reden is de wizzard niet erg duidelijk en probeert de uninstall tools te installeren. Om deze toch te kunnen deinstalleren heb je de XNA Game Studio Cleanup Tool nodig (http://blogs.msdn.com/b/astebner/archive/2009/04/10/9544320.aspx).

Daarna kunnen de Beta tools gewoon geinstalleerd worden!

Happy WP7 developing!

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *