Azure Tools June 2010 Intellitrace

“IntelliTrace support for services running in the cloud: Adds support for debugging services in the cloud by using the Visual Studio 2010 IntelliTrace feature. This is enabled by using the deployment feature, and logs are retrieved through Server Explorer. Note: Requires Visual Studio Ultimate and .NET 4 roles “

Op mijn laptop heb ik inderdaad Visual Studio 2010 Ultimate staan, dus wilde ik dat wel zien. New project->Cloud en vervolgens Publish. Maar wat zie ik?

NoIntelliTrace1

De optie om IntelliTrace aan te zetten is bij mij grijs. Maar het internet gaf de oplossing. “IntelliTrace support requires .NET 4, Visual Studio 2010 Ultimate and the cloud service has to be deployed with IntelliTrace enabled. If you are using a 32-Bit OS, you need this patch/QFE. KB983301

NoIntelliTrace2

En inderdaad de checkbox is enabled. Nu nog uitzoeken wat ik er mee kan 😉

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *