Visual Studio 2010 – Unkown Class en toch intellisense

Ook deze situatie is erg bekend. Je gebruikt een Class, maar je moet deze nog implementeren. Voorheen moest je dan eerst een skelet van de Class maken voordat je verder kon.

unknown1

Op zich was dit nog niet zo erg. Maar als je dan een nieuwe instantie wilde maken, dan hielp de intellisense niet meer. Dat is nu voorbij. In Visual Studio 2010 kun je nu de intellisense op een normale manier overrulen. Maar ook doet hij nu of hij de Class toch kent.

unknown2

Wederom erg handig. Dit gaat je zeker helpen als je aanhanger bent van Test Driven development.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *