Afgelopen week kreeg ik mail dat de CTP bijna voorbij is en dat ik mijn Azure Cloud moest updaten. Nu heb ik een MSDN account en daar hoort een Azure Cloud bij tegen een gereduceerde prijs. Dus heb ik dat maar eens geactiveerd.

Daarna moest ik natuurlijk mijn CloudApps opnieuw deployen. Maar voor het deployen moet je wel eerst een Azure hosted service aanmaken. Bij het aanmaken van een nieuwe service kun je nu meer keuzes maken ten aanzien van de Region.

locationregion

Mijn Azure cloud draait nu ergens in Europa 😉

location 

Ik heb nu ook een Storage Service gemaakt, daar moet ik ook nog mee spelen.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *