Get Ready for SharePoint 2010

Mijn werkgever VX Company nodigt u uit voor het seminar ‘Get ready for SharePoint 2010’ op donderdag 28 januari 2010 in Baarn.

De lancering van Microsoft SharePoint 2010 staat in Nederland gepland op april 2010. Als officieel Microsoft ‘early adopter’ van SharePoint 2010 biedt VX Company u de mogelijkheid ruimschoots voor de officiële lancering op de hoogte te worden gebracht van alle ins en outs rondom SharePoint 2010.

De opzet van het programma, de live demo’s en de maximale groepsgrootte bieden volop gelegenheid voor interactie.

Er is een programma opgesteld met als doel u handvatten te bieden uw IT-plannen voor 2010 met betrekking tot SharePoint nu al verder invulling te kunnen geven. Het programma ziet er in hoofdlijnen als volgt uit:

  • What’s new in SharePoint 2010 (inclusief Office Web Apps)
  • Migratie en upgrade van MOSS 2007 naar SharePoint 2010
  • Business oplossingen zonder gebruik van code (Business Connectivity Service, InfoPath en Workflow)
  • Taxonomie en Tagging (structureren van gegevens, Social Networking en Search)

Er zijn 40 plaatsen beschikbaar dus meld u snel aan. Het seminar vindt plaats bij VX Company in Baarn en de deelname is gratis. Het programma start om 09.30 uur en eindigt om 15.30 uur. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging, inclusief routebeschrijving en een parkeerkaart.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Anne Jansen: telefoon 035 539 0940 of e-mail: ajansen@vxcompany.com.

We begroeten u graag op donderdag 28 januari.

bron: http://www.vxcompany.com/?s=14&m=7&p=#

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *