Word 2010 Zoeken

Het zoeken in Word documenten is met de komst van Office 2010 aangepast. Nu krijg je op 3 verschillende manieren je resultaat te zien. In de resultaten zie je de context van je zoek term. Bij de eerste in de tekst, bij de tweede in welk hoofdstuk/paragraaf en bij de derde op welke pagina.

Word2010Zoeken1  Word2010Zoeken3 Word2010Zoeken2

Dat maakt het toch allemaal weer een stuk makkelijker.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *