SQL Azure Examples

Afgelopen zaterdag tijdens de CodeCamp heb ik een presentatie gehouden over SQL Azure. Daar hoorde twee voorbeeld applicaties bij. Er zijn namelijk twee mogelijkheden om de SQL Azure database te gebruiken:

  1. Data Far Away: de applicatie draait bij de gebruiker op zijn werkstation en de database staat in de Cloud.
  2. Data Nearby: de applicatie en de database draaien allebei in de Cloud.

Bij het eerste demo had ik een applicatie waarbij ik ook het inserten, updaten kun laten zien.

sqlazurefaraway

Voor de twee demo had ik ongeveer dezelfde applicatie. Maar doordat ik tegen wat issues aanliep en de deadline rap naderde, heb ik er niet teveel werk van gemaakt. Maar eigenlijk schaamde ik mij wel voor de applicatie.

sqlazurenearbyprev

Dus heb ik hem gisteravond toch maar even aangepakt en aangepast. Tenslotte geef ik 14 december deze presentatie nog een keer.

sqlazurenearby

Dat ziet er toch al een stuk beter uit 😉

Je mag ook kijken op http://marcelmeijer.cloudapp.net. Als er geen rijtjes meer zijn, dan heeft iemand ze allemaal weggegooid 😉

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *