Printen Office 2010

Het printen in Office 2010 is aangepast. Ik was op zoek naar een Print Preview. Maar ik kon de optie niet vinden in de schermen. Terwijl ik het menu-item Print koos, kreeg ik een scherm om de printer te selecteren. Op dat scherm werd ook een preview van de print getoond. Ik zocht naar mijn bril maar ik had hem op 😉

office2010print

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *