Office 2010 en SharePoint 2010 Public Beta

Vanaf vanavond is de Beta van de laatste versie van Office 2010 en SharePoint 2010 voor iedereen beschikbaar. Hij was al beschikbaar voor MSDN en Technet leden, maar nu is het voor iedereen beschikbaar.

Heb je ook interesse om kennis en ervaring op te doen met Office 2010 of SharePoint 2010, ga dan naar http://bit.ly/ZE2010 . Uiteraard komt de SDN hier tijdens het SDN event van December op terug.

office

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *