Azure en Visual Studio 2010

Toen Visual Studio 2010 beschikbaar kwam ontbraken de onderdelen om Azure Cloud services te maken. Maar inmiddels zijn deze tools beschikbaar gekomen. Deze zijn te downloaden vanaf http://tinyurl.com/yzj3k96/.

Daarnaast is bekend geworden dat Azure vanaf 2010 beschikbaar komt. Developers met een MSDN account krijgen afhankelijk van hun MSDN account level de beschikking over een eigen Azure development omgeving.

Ook het Dallas initiatief lijkt erg handig. Je kunt dan een gegevensset beschikbaar maken voor het grote publiek. Een typische toepassing lijkt mij een Postcode boek etc. Maar laten we wel zijn, is dat echt nieuw? Dat was ook ooit de belofte voor Component based Development? Generieke software/componenten konden dan aangeboden worden aan het publiek.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *