CodeCamp 2009: Sessies en OpenSpace

Als eerste: de sessies voor de CodeCamp 2009 zijn bekend en staan online op http://www.codecamp.nl We denken dat het een erg interessante mix van sessies is, met genoeg sessies voor iedereen om een aantal interessante onderwerpen voor iedereen. De agenda ziet er nu als volgt uit:

09:30 – 10:45
Around .net framework 4.0 in an hour (Ronald Guijt)
ASP.Net – MVC 2.0 (Sander Gerz)
Windows Mobile en het werken met data (Arjan van Huizen)

11:00 – 12:15
ADO.NET EF 4.0 (Kurt Claeys)
SharePoint Nightmares (Marianne van Wanrooij)
iPhone development met jQTouch (Maurice de Beijer)

13:15 – 14.30
VSTO 2010 met Office 2010 (Hassan Fadili)
Modulaire Silverlight apps met Prism (Timmy Kokke)
Microsoft Surface Development (Freena Eijffinger & Dennis Vroegop)

14:45 – 16:00
VSTS 2010 (Pieter de Bruijn)
Windows Identity Foundation (Michiel van Otegem)
SQL Azure (Marcel Meijer)

Naast deze sessies hebben we ook nog de OpenSpace sessies. Daar hebben we geen agenda voor maar dat ligt nu eenmaal in de aard van een OpenSpace gebeuren. In het kort komt het neer op het volgende: als je iets hebt waar je graag met een aantal mensen over wilt discussieren, schrijf je dat ‘s ochtends op een flip-over. Mochten mensen dat interessant vinden, dan kunnen ze een stem uitbrengen op dat onderwerp. In de lunchtijd (van 12:15 – 13:15) is dan de keuze aan de mensen waar ze heen gaan en aan welke discussie ze mee willen gaan doen. Heeft jouw sessie genoeg stemmen dan komen de mensen vanzelf wel naar je toe, zo niet: dan is je sessie blijkbaar niet interessant voor een grote groep. Het idee is dat we een aantal van deze sessies tegelijkertijd hebben zodat mensen kunnen kiezen wat ze doen. De inhoud van de lunch sessies laten we dus volledig aan de bezoekers over!

Denk eens na over sessies of onderwerpen en discussieer mee met je mede-ontwikkelaars over jouw favoriete onderwerp!

Ik kan haast niet wachten tot het 21 november is..

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *