TFS 2010 Beta 2

Goed zeg! Zojuist heb ik Team Foundation Server 2010 Beta 2 geinstalleerd. Dat gaat snel en eenvoudig. En ik heb het gewoon op mijn gewone werkstation geinstalleerd. Dus niet op een Server, maar gewoon op mijn Client pc met Windows 7. Daar heb ik SQL server 2008 op geinstalleerd en dat is de data tier van mijn TFS.

tfsweb

tfsadmin

Mooi he, al dat nieuwe spul.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *