SDN Conference 2009

Op 19 en 20 oktober is het weer tijd voor ons jaarlijkse feest! Het SDN Conference! Ook dit jaar hebben we weer een keur aan sprekers uit binnen en buitenland. Voor meer informatie kijk dan op www.sdc.nl.

sdnopenforce

Uiteraard zal ik ook aanwezig zijn.

Ill_be_at_SDC

Tot dan!

Dit jaar is de SDN en de SDC host van de Community Launch van Windows 7. Tijdens deze uitermate gezellige en informatieve avond krijg je alle ins en outs over het nieuwste operating System van Microsoft.

windows_7_graphic1

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *