VS 2010 – Multi Monitor support

Met de komt van Visual Studio 2010 komt er ook support voor Multi Monitor. Bijna alle verschillende onderdelen kun je bij de Visual Studio omgeving plaatsen. Dit gaat zeker van groot nut blijken te zijn.

demo1

demo2

(Oh jee, ik hoor de Delphi mannen en vrouwen alweer snuiven! Delphi kon dit al jaren 😉 )

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *