Fouten melden aan gebruiker. Maar zo?

Deze foutmelding zag ik vandaag op de website van TNT post. Geweldig! Duidelijk is wel, dat de Track and Trace tooling van TNT post door techneuten gebouwd is. Misschien was het handig geweest als er ook iemand met UX ervaring naar gekeken had 😉

tntposttrackentrace

Of is de term ‘Hoofdgeheugen’ voor iedereen duidelijk genoeg?

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

One thought on “Fouten melden aan gebruiker. Maar zo?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *