Windows 7 – Shake it!

Een grappig feature is het shaken met de titelbar van een scherm. Als je dat doet, dan minimaliseren alle overige geopende schermen. Of als alle schermen al geminimaliseerd zijn, dan komen ze allemaal weer terug. Op een Touch scherm of laptop kan dat ook met de vingers.

Of het nuttig is? Ik weet het nog niet. Ik ben nog geen sitautie tegenkomen, dat ik het werkelijk nodig had. Maar misschien komt dat nog.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

One thought on “Windows 7 – Shake it!”

  1. Vriend van me vertelde hier van ‘t weekend ook over. Denk dat ‘t niet direct super nuttig is, maar ‘k zie bijvoorbeeld bij Compiz Fusion (ja, linux) dat er ook dat soort features aan komen. Ik denk dat het even wennen is maar sommige features absoluut een toevoeging zijn op de huidige UI…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *