Windows 7 – TaskBar en StartMenu History

Ook een handige toevoeging aan de Taskbar en het Start menu in Windows 7 is het direct toegankelijk zijn van history. Het lijkt min of meer een vervanger van de ‘Laatst geopende documenten’ menu item van Vista.

In het Start menu zit het er als volgt uit.

startmenu-hist

Op de Taskbar moet je rechts klikken op het applicatie icoon.

 taskbar-hist

Wederom erg handig.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *