Windows 7 – IE8 en de Taskbar

In Internet Explorer 8 onder Windows 7 kun je vele tabs openen met verschillende websites. Als je dan boven het IE icoon op de TaskBar gaat hangen, dan zie je previews van alle openstaande tabjes.

tabs

exprfull

Het leek mij dat daar een limiet aan zit, die gekoppeld is aan de resolutie van het scherm. Op mijn scherm met een resolutie van 1680×1050 ligt de limiet bij 14 open tabbladen. Er wordt dan overgegaan van previews naar een gewone lijst met titels.

exprlist

Toch grappig.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *