Windows 7 – Powerbutton

Eindelijk kun je het gedrag van de Powerbutton op het start menu beinvloeden. In Vista deed het ding eigenlijk niet wat je verwachtte. Als je er op drukte, dan ging Vista in Sleep mode. Maar Vista werd niet, zoals je verwacht bij een Powerbutton, afgesloten. Nu kun je het gedrag van de button kiezen.

powerbuttonstart

powerbutton

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

One thought on “Windows 7 – Powerbutton”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *