Scoor ‘n Sport Outdoor

Afgelopen vrijdag 19 juni was er speciaal voor de leerlingen uit groep 5 van het basisonderwijs uit de gemeente Renkum en Oosterbeek een sportkennismakingsproject “Scoor ‘n Sport”.

Tijdens deze sportieve ochtend kregen de leerlingen een ochtend lang clinics / trainingen in diverse sporten door verschillende sportaanbieders.

Dit alles vond plaats op Hartenstein, het thuishonk van onze vereniging Onder Ons. Wij waren daar aanwezig met 3 sporten (Korfbal, Jeu de Boules en Loopgroep).

Ik was daar als de assistent trainer van de loopgroep en heb de jongens en meisjes een clinic (van een half uur) gegeven in hardlopen. Dat was een geweldige ervaring! Erg leuk om te zien hoe gemotiveerd die gasten waren. De eerste sessie ging niet helemaal vlekkeloos, maar de volgende sessies gingen veel beter. De clinic bestond uit een verhaaltje over onze loopgroep voor de jeugd, een rondje rond de baan inlopen, een kleine warming-up, daarna deden we een estafette spelletje en vervolgens nog een rondje (iets sneller) om de baan. Vooral het estafette spelletje viel behoorlijk in smaak.

Het was de moeite waard om een dagje vrij voor te nemen. Nu maar hopen, dat er nog nieuwe inschrijvingen komen.

ZmtytsbImF ZmtytsbIwG ZmtytsbIyK

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *