DevDays 2009

Vorige week donderdag en vrijdag vonden de Microsoft DevDays 2009 plaats in Den Haag. Dit was voor mij de derde keer, dat ik meer was dan bezoeker.

Vorig jaar stonden wij als SDN met onze touwtjes trek attractie daar. Dat was een geweldig succes! Natuurlijk moesten wij ook deze keer iets ludieks hebben. Daarom kwamen we met een kraskaarten actie. Gezien de aanloop leek dit ook weer een succes! Met de kraskaarten applicatie kon je als DevDays bezoeker met je vinger 3 kaarten op het scherm open krassen. Drie gelijke plaatjes leverde een mooie prijs op, twee gelijke plaatjes een klein prijsje en anders mocht je een mooi SDN mok met opdruk uit kiezen.

devdays09_2 devdays09_3

De Kraskaarten applicatie is geschreven in C# en WPF (met dank aan mijn VX collega’s en Timmy Kokke).

In 2007 stond ik op de DevDays in het Community gedeelte een Chalk&Talk te doen over BizTalk. Dit jaar stond ik bij de Ask-The-Expert tafel te vertellen over Windows 7. Uiteraard had ik mijn eigen MultiTouch Laptop bij mij, zodat ik nog meer kon laten zien. Wederom een geweldige ervaring om dit te doen. Ook daar hadden we (Pieter Joost van de Sande en ik) behoorlijke aanloop.

devdays09_1

Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar 😉

De foto’s zijn gemaakt door Jeroen Pluimers (http://wiert.wordpress.com).

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *