Hardlopen Rotterdam (3)

Afgelopen zondag was het zover. De marathon van Rotterdam ging beginnen.

Helaas was het door de mindere voorbereiding langzamer dan de marathon van New York. Deze keer deed ik er 4:46 over om het uit te lopen. Het trainen en voorbereiden in de winter is mij niet zo goed bevallen. De dagen gaan al zo snel en de avonden zijn dan erg kort en koud. Daarnaast was ik er druk met werk en andere zaken.

Nu ga ik mij voorbereiden om de Alpe D’Hueze op te fietsen! In de tussentijds loop ik uiteraard nog wel korte wedstrijden of halve marathons. Volgend jaar wil ik toch nog eens een marathon gaan lopen.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *