Hardlopen Rotterdam (2)

Nog twee weken en dan is het zover. Zondag 5 april zal het moeten gebeuren. Afgelopen weekend de laatste lange afstand gelopen van 20 kilometer en dan is het betrekkelijk rustig tot de wedstrijd.

Op zich geen problemen, hoewel ik vorig weekend wel een mooie snoekduik nam ;-).

De buurvrouwen kwamen op hun gloednieuwe race fietsen langs en uiteraard zwaaide ik heel uitbundig. Maar tegelijkertijd liep ik van het asfalt af het zand in. En tja, daar loop je minder stabiel als je niet aan het opletten bent. Dus ik ging voorover en maakte een snoekduik. Volgens mijn loopmaten was het minstens een zeven waard 😉

Gelukkig hadden we nog maar 6 kilometer voor de boeg van de 32 viel allemaal reuze mee 😉

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *