Hardlopen Rotterdam (1)

De voorbereidingen voor de marathon van Rotterdam zijn voor mij natuurlijk al een paar weken bezig, maar ze gaan niet echt zoals ik gehoopt had. Door drukte in het priveleven en werk is het lastig de tijd te vinden om te trainen.

Gisteravond was wel het toppunt. Ik moest 15 km lopen. Ik ben vanuit Oosterbeek richting Velp gelopen, met het doel om rond de 7.5 km om te draaien en terug te rennen naar huis. Niks mis mee zou je zeggen. Maar helaas tijdens het keren ben ik uitgegleden. Nou loop ik al een tijdje, maar dit is mij nog niet eerder gebeurd. Tja, gelukkig alleen mijn knie en broek kapot. Training wel gewoon afgemaakt.

We halen het wel, met vallen en opstaan 😉

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *