De Watjes gaan van start

Onze hardloopvereniging begint op 11 maart weer met het trainen van Watjes. Een Watje is een persoon met de ambitie om te hardlopen, maar zonder enige vorm van ervaring. Het is meer een geuzenaam, dan een scheldwoord.

http://lezerspagina.hoogenlaag.nl/page/Foto-Detail/Hardlooptraining-voor-beginners-in.325464.news

Nu ik mijn cursus “Assistent Trainer Recreatieve Loopgroepen” gevolgd heb, ga ik enkele trainingen van de watje mee begeleiden. Leuk hoor!

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *