Gisteren was onze ‘vrije’ dag in Seatlle. Wij (Niels, Jeroen en ik de drie VX-ers) hebben deze dag besteed aan het bekijken en bezoeken van Seatlle. We hebben de Underground Tour gedaan en dat was lachen. De tourguide maakt soms erg flauwe grappen, maar dat was wel erg leuk. Daarna zijn we naar de Space Needle geweest en naar boven geweest. Ook erg leuk en erg hoog! Verder hebben we door de stad geslenterd.

Foto’s volgen later en vandaag begint onze eerste dag bij Microsoft.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *