Communicatie

Ik ben in het bezit van gemiddeld 6 e-mail adressen: bij twee providers, SDN, werk, Klant en Gmail. Oke, niet alle e-mail adressen gebruik ik erg actief, maar zij zijn bijna allemaal doorgelinkt naar een adres dat ik wel vaak lees.

Verder ben ik te vinden op 2 social netwerken (Hyve, Facebook) en twee zakelijk netwerken (Linkedin, Plaxo).

En dan nog zijn er mensen, die mij niet rechtstreeks kunnen bereiken of kunnen vinden.

Qua telefoonnummers is het wat rustiger. Een vast nummer heb ik niet. Natuurlijk heb ik wel al heel lang een mobiel nummer. Sinds ik bij VX werk heb ik er zelfs twee. Twee mobiele nummer betekent dan weer twee telefoons. Dat is niet erg handig kan ik je vertellen. Dus op zoek naar een oplossing.

En die oplossing heb ik gevonden. Een dual sim telefoon en allebei de sims zijn gelijktijdig te gebruiken.

AT-S3D_open_backside AT-S3D_www

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *