Het is nu bijna zover. Na maanden van voorbereiding en vele kilometers trainen, zal komende zondag moeten blijken of het allemaal genoeg was. Morgenmiddag vliegen we naar New York.

Het programma van de komende dagen ziet er als volgt uit:

  • Donderdag gaan we vliegen. ‘s Avonds na aankomst in New York gaan we een avondloopje van een half uurtje doen. Even de vliegbenen los gooien.
  • Vrijdags naar het Expo center om de startbewijzen op te halen, aan melden voor de pastaparty en aan melden voor de juiste pacersgroep*).
  • Zaterdags is er een Friendshiprun in Central Park van 6.5 km. ‘s Avonds is de pastaparty en er schijnt vuurwerk te zijn in Central Park.
  • DE GROTE DAG! Om half zes ‘s ochtends melden in de lobby van het hotel en dan worden we verscheept naar de start. Daar zal ik dan moeten wachten tot mijn ‘wave’ mag starten om 10:00. Ik zit in WAVE 2 Corral 2 GREEN en mijn startnummer is 35940. Na ruim vier en half uur hoop ik moe en voldaan over de finish te mogen rennen.
  • ‘s Maandags gaan we dan weer terug naar nederland.

Ik heb er erg veel zin in! En ik ben heel benieuwd!

Meer algemene info over de Marathon zie: http://www.nycmarathon.org

 

*) pacersgroep = groep van lopers die een constante snelheid kunnen lopen. Zij lopen op het schema van een specifieke eindtijd. Aangezien ik de neiging heb om te snel te starten, ga ik dit nodig hebben.

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *