Marathon voorbereiding

Nu begint het toch allemaal echt serieus te worden hoor. Afgelopen zondag heb ik de 30 van Almere gelopen, mijn eerste grote afstand. Oke, in de afgelopen weken heb ik natuurlijk al meerdere keren meer dan een halve marathon gelopen, maar de 30 had ik nog niet aangetikt. Deze keer had ik na 22 km wel een dip, gelukkig kon ik mezelf aan het hardlopen houden maar eigenlijk wilde ik wandelen.

271 3211 Marcel Meijer 1968 316e 2:54:10 10,292

Foto’s volgen later!

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *