Nieuwe uitdaging

Vanaf morgen (1 juli) begin ik wederom aan een nieuwe uitdaging. De huidige uitdaging, die ik negen maanden geleden ben begonnen, is helaas gestopt. Er liggen diverse redenen aan ten grondslag, maar bottomline het bedrijf staakt zijn activiteiten. Dit betekende voor mij op zoek te gaan naar een andere werkgever. En die heb ik gevonden. Na intensief zoeken heb ik uit verschillende mogelijkheden gekozen voor VX Company in Baarn. De eerste tijd zal ik mijn huidige twee klussen daar af gaan maken.

Ik heb er zin in!

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *