Tweede halve Marathon

Gisteren was het zover. Ik liep mijn tweede halve marathon. En niet echt slecht!

Marcel Meijer Oosterbeek (bruto) 2:02:48 (netto) 2:00:04

Oke, ik heb mijn doel niet gehaald. Ik wilde namelijk binnen de 2 uur finishen en dat is op 4 seconden na niet gelukt. De verzachtende omstandigheden waren, dat de afgelopen week ik verkouden ben geweest en mijn algehele voorbereiding de afgelopen weken ook niet best was.

Binnenkort weer een 10 km wedstrijd, na de zomer pak ik weer een halve marathon en dat nog een 30 km wedstrijd. Verder moet ik nog meer trainen en veel lange afstanden lopen.

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *