Stuwwalloop

Gisteren was het zover. De eerste Stuwwalloop in Oosterbeek vond plaats. Zoals jullie weten loop ik heel graag wedstrijden, maar als de wedstrijd in je eigen dorp plaats vindt en je eigen loopvereniging ook nog eens mee organiseert. Dan loop je niet, dan ben je vrijwilliger. Tijdens al mijn wedstrijden heb ik ervaren, dat de vrijwilligers langs de baan erg belangrijk zijn. Zeker als ze dan ook nog eens staan te klappen en aan te moedigen. En dat is wat ik gisteren gedaan heb. Een geweldige ervaring!


Volgend jaar wordt hij weer gehouden en het is zeker een aanrader, het parcours is uitermate uitdagend en heel afwisselend. Hier in deze omgeving is het erg lastig om een vlak parcours te vinden 😉 Bijna overal zijn heuvels etc. Zeker de 10 km is een wolf in schaaps kleren. Het eerste stuk gaat vrijwel geheel naar beneden, maar daarna gaat het allemaal omhoog 😉


Hou je agenda voor volgend jaar maar vast leeg rond deze tijd!

Published by

Marcel Meijer

Op dit moment houdt hij zich voornamelijk bezig met Microsoft Azure, Cloud, C#, Software Ontwikkeling, Architectuur, etc. Hij werkt als consultant voor zijn eigen bedrijf JOEP-IT bv. In zijn vrije tijd is hij voorzitter, bestuurslid, eindredacteur en eventorganisator bij de SDN (Software Development Network). Sinds 1 oktober 2010 is hij MVP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *